aA
Savo darbus dėl kelionės aplink pasaulį metę sutuoktiniai galiausiai nutraukė ir savo poilsį - iš Australijos jie grįžo namo ieškoti pradingusios katės. Mandy Lewis (Mendi Liuis) ir Adamas Fumagalli (Adamas Fumagalis) buvo ką tik atvykę į Sidnėjų, kai jiems paskambinusi Mandy motina pranešė, kad kažkur dingo jų katė Molly (Moli).
Katė, cat
Sutuoktiniai nieko nelaukę užsisakė lėktuvo bilietus į Didžiąją Britaniją, kurioje gyvena.

Į ilgą kelionę išvykusių britų katę prižiūrėjo Mandy brolis, kuris nuomojosi šios poros namą Hartfordšyro grafystės Ledburio mieste, rašo "The Daily Mirror".

Mandy ir Adamas jau buvo aplankę Indiją, Tailandą, Šri Lanką, Laosą, Vietnamą, Kambodžą, Malaiziją, Singapūrą ir Balio salą. Ši kelionė jiems kainavo iš viso 16 tūkst. svarų (daugiau kaip 78 tūkst. litų).

"Suprantu, kad nutraukti viso gyvenimo kelionę dėl pradingusios katės yra daugiau negu absurdiška, tačiau mes taip pasielgėme. Vis tiek būčiau negalėjęs ramiai drybsoti Australijos paplūdimyje nuolat galvodamas, kur galėjo dingti mūsų augintinė", - teigė Adamas.

Nepaisant didelių pastangų, grįžusiems sutuoktiniams nepavyko rasti mylimos pražuvėlės.

"Būtumėm sau neatleidę, jei grįžę balandžio mėnesį būtume sužinoję, kad Molly taip ir neatsirado. Mums teprireikė penkių minučių, kad apsispręstume skristi namo ir visomis išgalėmis pultume jos ieškoti", - sakė Mandy.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.