aA
Britą Kaune apvogė į namus parsivesta mergina iš picerijos, o olandas apšvarintas viešbutyje – vagis į trečiame aukšte esantį kambarį įlindo per balkoną.
© Corbis

Sekmadienį vakare, apie 19.30 val., Didžiosios Britanijos pilietis 35 metų E. Z. picerijoje (Laisvės al. 68) susipažino su mergina, su kuria tą patį vakarą jie tapo itin artimi.

Britas merginą parsivedė į nuomojamą butą Laisvės alėjoje. Nualintas malonumų užsienietis kietai užmigo, o atsibudęs ryte pamatė, jog lovoje guli vienas – mergina išėjusi ir išsinešusi telefoną bei 480 Didžiosios Britanijos svarų. Ji net ir grandinėlę nuo kaklo miegančiam nusegė. Žala – apie 4400 litų.

Sekmadienį vakare, apie 22.30 val., 71 metų Olandijos pilietis viešbutyje „Daugirdas“ (Daugirdo g. 4) nuėjo miegoti, o ryte pamatė, kad pro paliktą pravirą trečio aukšto balkoną iš kambario pavogtas fotoaparatas, dvi rankinės su asmens dokumentais, kreditinės kortelės, lėktuvo bilietai ir 198 litai.
.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.