aA
"Jeigu ne aš, tai kitas (rinkimus laimėjęs prezidentas) tai padarys", pareiškė V. Žirinovskis pirmadienį spaudos konferencijoje Kazanėje, kur jis atvyko rinkimų reikalais.

Kandidato į aukščiausią valstybės postą įsitikinimu, "komunistų ir demokratijos laikas mūsų šalyje praėjo visiems laikams".

"Jūs turite pasirinkti - arba mane, arba Putiną", pareiškė V. Žirinovskis.

Savo galimą būsimąjį valdymą jis įsivaizduoja kaip "policinį režimą, kariuomenės ir policijos diktatūrą". "Jeigu liaudis už tai balsuos, aš darysiu tai, ko nori liaudis", pareiškė V. Žirinovskis.

Kreipdamasis į rinkėjus, jis pažymėjo, jog, jei ateis į į valdžią, neketina "būtinai griebtis kruvinų priemonių", bet įspėjo, kad, "jeigu reikės pralieti kraujo, aš jį liesiu, o jūs, jei bijote, nebalsuokite", pareiškė V. Žirinovskis. Jis paaiškino, kad tokių priemonių imsis tik esant kraštutinei būtinybei.

Pagal kandidato sumanymą, "visur bus KGB skyriai, visur bus informatorių, aš žinosiu, kas vyksta šalyje".

"Sunaikinsiu visus, sakau iš anksto. Praliesiu upes kraujo. Dešimt milijonų žus, penkiolika, bet visi kiti 135 gyvens normaliai", paaiškino V. Žirinovskis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.