aA
Toilet
68-erių metų vyras savo šlapimą pradėjo gerti 1997-aisiais metais. Iki tol jis buvo patyręs net 4 širdies smūgius ir negalėjo daugiau būti operuojamas.

"Vienas šlapimo puodelis per dieną padeda išlikti sveikam ir linksmam, trys puodeliai - atbaido ligas, 5 puodeliai - išgydo nuo vėžio," tvirtina Budiarsas. "Pastebėjau, jog per dieną pakanka išgerti litrą šlapimo. Likusį galima panaudoti masažui." "Pašildyti šlapimo vonia suteikia tokius pačius pojūčius kaip ir sauna," pridūrė jis.

Pensininko teigimu, šlapimo terapija padėjo trims anksčiau nevaisingoms poroms pastoti. Pradedantiesiems pirmąsias kelias šlapimo dozes reikėtų maišyti su vandeniu.

Vietos laikraščiui "Jakarta Post' Budiarso sakė įkalbėjęs savo žmoną gerti šlapimą. Anot vyriškio, pradėjus gerti šlapimą jos regėjimas taip pagerėjo, jog dabar ji gali vairuoti automobilį net ir naktį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.