aA
Viena Lukiškių kalėjimo-tardymo izoliatoriaus sienų trečiadienį buvo papuošta šimtais vaikų piešinių. Čia vyko konkurso "Bičiulis žalia uniforma" baigiamoji akcija.
Policininkai
Policininkai
© ELTA
Piešinių konkursą organizavę Vilniaus policijos pareigūnai vidurdienį apdovanojo konkurso nugalėtojomis tapusias 6 sostinės mokyklas, kurių mokinių piešiniai buvo išrinkti gražiausiais ir įdomiausiais.

Siekdama skatinti pareigūnų ir vaikų bendradarbiavimą, Vilniaus policija jau trečius metus organizuoja piešinių konkursą. Šiemet piešinių konkurse dalyvavo 58 Vilniaus pradinės, vidurinės mokyklos ir gimnazijos.

Nugalėtojomis buvo paskelbtos Šeškinės pradinė mokykla, Gabijos gimnazija, G.Vilties, Senvagės, Pilaitės ir Lukiškių vidurinės mokyklos. Šias mokyklas policija apdovanojo diplomais, o jų mokiniai birželio 1-ąją, Tarptautinę vaikų gynimo dieną, eis žiūrėti "Keistuolių teatro" spektaklio.

Policininkai dėkojo šventės dalyviams. Pasak pareigūnų, iš piešinių matyti, kad vaikai policijos nebijo - piešiniai šviesūs ir įdomūs. Vaikų piešiniuose policininkai pavaizduoti sulaikantys nusikaltėlius, gatvėse reguliuojantys eismą, stebintys miestą iš sraigtasparnio.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.