aA
Didžiosios Britanijos gyventoja Maria Challis pasidarė kartoninę nuo vėžio mirusio vyro kopiją. Kaip rašo dienraštis „The Daily Telegraph“, taip moteris su dviem vaikais mėgina susitaikyti su šeimos galvos netektimi ir išsaugoti jo prisiminimą.
Našlė vietoj mirusio vyro į vakarėlius ima kartoninę jo kopiją
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Našlė papasakojo, kad Paulo Challiso kopija yra natūralaus dydžio, padaryta pagal nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas vieną laimingiausių gyvenimo akimirkų – per atostogas su žmona Briugėje (Belgija). Vyriškis laiko rankoje šampano butelį ir šypsosi.

Moteris su vaikas ima kartoninę nuotrauką į įvairias iškilmes ir draugų vakarėlius. Nuotrauka stovėjo net paties P. Challiso laidotuvėse.

„Mes su vaikais dažnai būname su juo. Jis buvo linksmas žmogus, kompanijos siela, todėl nutarėme bent tokiu būdu pratęsti jo buvimą su mumis“, – pasakojo M. Challis.

P. Challisas mirė sulaukęs 38 m. nuo smegenų vėžio.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.