aA
Rytų Kinijos vaikų darželyje peiliu ginkluotas vyras sužeidė 28 vaikus ir tris suaugusiuosius. Tai trečiasis toks užpuolimas per mėnesį, praneša BBC.
Peilis
Peilis
© DELFI

Pareigūnų teigimu, penkių sužeistųjų būklė yra kritiška, po Dziangsu provincijoje įvykusios nelaimės jie buvo nuvežti į ligoninę.

Trečiadienį peiliu ginkluotas vyras įvykdė užpuolimą šalies pietuose. Šio užpuolimo metu buvo sužeista 16 mokinių ir vienas mokytojas.

Anksčiau tą dieną mirties bausme buvo nubaustas gydytojas, pripažintas kaltu dėl aštuonių vaikų nužudymo peiliu praėjusį mėnesį Fudziano provincijoje.

Ketvirtadienį Dziangsu provincijos Taixing mieste įvykdytu užpuolimu įtariamas 47-erių vyras vėliau buvo suimtas.

„Buvo užpultas vartų sargas, mokytojai ir mokiniai. Šiuo metu sužeistieji yra gydomi ligoninėje. Kol kas neturime pranešimų apie mirusius“, – naujienų agentūrai AFP sakė Taixing miesto savivaldybės darbuotojas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.