Šiame konkurse nugalėtoja paskelbta restorano "La Provence" virėjų komanda - Aldona Gečienė ir Božana Sadovskaja. Antroji vieta teko restoranui ''San Marco", trečioji - viešbučio "Holiday Inn Vilnius" virėjų komandai. Geriausia virėjų komanda buvo apdovanota stažuote į Prancūzijos restoraną.
Padavėjų konkurse savo meistriškumą demonstravo 8 Lietuvos padavėjai. Geriausiu Lietuvos padavėju tapo restorano "La Provence" padavėjas Rolandas Raipa. Jis apdovanotas kelione į markizo Pjero Antinorio ūkį. Antroji vieta teko ''La Pergola" restorano padavėjai Žydrei Šatienei, trečioji - restorano "Lokys" padavėjui Igoriui Luščinskiui.
Geriausiu Lietuvos barmenu pripažintas Viktoras Prokopovičius (restoranas ''La Provence"). Jis apdovanotas stažuote į tarptautinę barmenų mokyklą ''Planet one". V. Prokopovičius pelnė ir specialų prizą už šypseną. Antroji vieta paskirta Žilvinui Šalkauskui (viešbutis ''Holiday Inn Vilnius"), trečioji - Arūnui Vaišiui (viešbutis ''Takioji Neris").
Prizas už geriausią konditerinį patiekalą šiemet paskirtas UAB "Biola", už geriausią banketinį patiekalą - viešbučiui "Karolina".
Čempionato nugalėtojus pasveikino Prancūzijos ambasadorius Lietuvoje Jeanas-Bernardas Harthas (Žanas Bernaras Artas).