aA
Užrakintas name katinas išgyveno be maisto ir vandens du mėnesius, kol pagaliau susirūpinę miestiečiai, apieškoję namą dar kartą, jį surado. Kai praėjusį mėnesį gelbėtojai rado katiną, vardu Sesilis, besislepiantį po kėde, iš jo buvo likę „kaulai ir skūra“. „Jis buvo toks mažas ir silpnas“, - sakė Elizabetha Hollenberg (Elizabeta Holenberg).
katė, katinas
Sesilis veterinarijos gydykloje buvo pasvertas – 5 svarai (2,25 kg). Veterinaras Clarkas Cooperis (Klarkas Kuperis) sakė, kad katinui yra įmanoma išgyventi be maisto ir vandens daugiau nei 8 savaites. „Bet prieš tai jis turėjo būti velniškai storas draugužis“, - juokavo jis.

Sesilis ir dar 30 kačių bei šuo tapo našlaičiais birželio 19, kai jų šeimininkė Mary Ethridge Dean (Meri Etridž Dyn) po ilgos ligos mirė.

M.E.Dean neturėjo vaikų, prieš mirtį ji suderino viską taip, kad jos augintiniais būtų pasirūpinta. Gelbėtojai surinko kitus gyvūnėlius, tačiau Sesilis tada nebuvo rastas.

M.E.Dean kiekvienam savo gyvūnui paliko po 30 000 JAV dolerių (apie 90160 litų), kad kiekvienas jų turėtų savo karstelį ir antkapį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.