aA
Du austrai sugebėjo pagauti persirengėlį banko plėšiką, kurį vijosi... žoliapjove. 52 metų vyriškis į banko "Bank fur Arbeit und Wirtschaft AG" (BAWAG) Atnango-Puchheimo filialą įžengė apsirengęs kaip moteris.
Kaukėtas plėšikas su ginklu
Kaukėtas plėšikas su ginklu
Pagrasinęs darbuotojams ginklu, vyriškis su vogtais pinigais, kurių vertė siekė maždaug 10 tūkst. eurų (34 tūkst. litų), sugebėjo pasprukti, praneša laikraštis "Kronenzeitung".

Tačiau tuo metu kaip tik pro šalį žoliapjove važiavęs miesto komunalinio ūkio darbuotojas bei praeivis pensininkas pamatė, kas atsitiko, ir leidosi vytis plėšiką.

Abu vyrai sulipo į žoliapjovę ir vijosi jį tol, kol pagaliau sugavo. Visai įmanoma, kad persirengęs užpuolikas galėjo likti neatpažintas.

Apstulbęs banko plėšikas buvo perduotas policijai. Sulaikytasis pareigūnams aiškino apiplėšęs banką norėdamas sumokėti skolas, be to, prisipažino padaręs dar vieną panašų nusikaltimą - tąkart jam pavyko pasprukti su maždaug 16,5 tūkst. eurų (beveik 57 tūkst. litų).

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.