aA
Trečiadienį Klaipėdos ligoninėje mirė prieš dešimt dienų sunkiai sužeistas mašinos vagyste įtariamas vyriškis. Jį, gindamas savo turtą, peršovė klaipėdietis pensininkas.
Grasina pistoletu, šauna
Grasina pistoletu, šauna
Rugsėjo 7 dieną, vėlai vakare, viename Kauno gatvės namų kieme gyventojas pastebėjo apie jo mašiną besisukiojančius įtartinus asmenis. Išėjęs į lauką ir bandydamas apsaugoti turtą, konflikto metu vyriškis du kartus iššovė iš teisėtai laikomo pistoleto.

Viena kulka kliudė klaipėdiečio automobilyje "Fiat Ducato" sėdėjusį 26 metų skuodiškį Rimą Bagdoną. Dar vienas vyriškis paspruko.

Buvo įtarta, kad šie vyrai bandė pavogti mašiną, mat jos užvedimo spynelė buvo išlaužta. Be to, įvykio vietoje policijos pareigūnai rado išimtą magnetofoną.

Į juosmenį sužeistas R.Bagdonas buvo gydomas ligoninėje. Kulka kliudė jo stuburą, sužalojo inkstus, plaučius, kitus organus. Medikams vyriškio gyvybės išgelbėti nepavyko. Po 10 dienų skuodiškis ligoninėje mirė.

Savo turtą gynusiam pensininkui gresia baudžiamoji atsakomybė. Kol kas dar aiškinamasi, ar jo veiksmai buvo tik būtinoji gintis.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.