aA
Kalifornijoje policija sučiupo vieną banko plėšiką, kai jis grįžo į tą patį banką padėti pinigus į savo sąskaitą. 36 metų Jesse Leonardas Youngbloodas (Džesis Leonardas Jangbludas) už praėjusį rugpjūtį įvykdytą vagystę nuteistas kalėjimu nuo 33 metų iki gyvos galvos.

Tuomet iš Amerikos banko skyriaus Orovile jis pavogė daugiau negu tūkstantį dolerių (2,9 tūkst. litų).

Tą pačią dieną jis grįžo į apvogtąjį banką pervesti į savo sąskaitą dalį pinigų, tačiau šiai operacijai atlikti jis pasinaudojo lauke stovėjusiu bankomatu, teigė "Enterprise-Record".

Apygardos prokuroras Mike`as Ramsey (Maikas Ramsėjus) sakė, jog kasininkams tai sukėlė įtarimų, nes J.L.Youngbloodas pinigus visada deponuodavo banke.

M.Ramsey`us pažymėjo, kad policija iš karto įtarė J.L.Youngbloodą apiplėšus šį banką, nes jis buvo paleistas lygtinai už ankstesnę banko vagystę ir vairavo mėlynos spalvos mašiną, panašią į tą, kuria paspruko plėšikas.

J.J.Youngbloodas jau buvo penkis kartus teistas už rimtus nusikaltimus, įskaitant ir banko vagystę, kuri lėmė, kad teisėjas Jamesas Reilley (Džeimsas Reilėjus) pagal Trijų nusikaltimų įstatymą jam skyrė įkalinimo iki gyvos galvos bausmę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.