aA
Brazilijoje vienas nusikaltėlis iš to paties kalėjimo mažiau negu per 72 valandas sugebėjo pabėgti du kartus. 26 metų Alissonas Jose da Silva (Alisonas Žozi da Silva), nuteistas už nusikaltimus su ginklais, du kartus įveikė Salvadore esančio Feira de Santanos kalėjimo apsaugą.
A.J.da Silva, taip pat žinomas Kukurūzų spragėsių pravarde, pralindo pro savo kameros lubose buvusią skylę ir, perlipęs šešių metrų tvorą, pabėgo.

Tačiau praėjus kelioms valandoms, jis buvo sučiuptas netoliese esančiame salone, kuriame kirposi plaukus, pranešė laikraštis "Estado de Sao Paulo".

Po kelių dienų A.J.da Silva vėl ištrūko į laisvę, plastmasės gabaliuku atsirakinęs savo kameros duris. Antrąjį kartą su juo pabėgo dar du kaliniai.

"Tai didelė gėda. Šis mūsų prižiūrimas žmogus sugebėjo iš kalėjimo pabėgti du kartus. Kol kas jis dar nerastas", - sakė vienas policijos atstovas spaudai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.