aA
Vienam vyrui iš Argentinos stomatologai atsisakė numalšinti danties skausmą, nes jo medicininiai įrašai rodė, kad jis mirė daugiau negu prieš 20 metų. 52 metų Rafaeliui Lanizante'i (Rafaeliui Lanisantei) regioninės Komodoro ligoninės medicinos sesuo pasakė, kad jis mirė 1980 metais.
"Buvau pritrenktas. Ji netgi parodė mano mirties liudijimą. Kol nepamačiau šio dokumento, maniau, kad tai kažkoks pokštas", - sakė R.Lanizante laikraščiui "Clarin".

"1979 metais vagys nuvarė mano sunkvežimį. Kartu netekau ir savo tapatybės kortelės bei vairuotojo pažymėjimo. Gal nusikaltėlis naudojosi mano dokumentais ir po metų numirė. Tai vienintelis paaiškinimas, kuris man šauna į galvą, - svarstė jis. - Vienintelė gera žinia ta, kad man nustojo skaudėti dantį, nes kol nesibaigs ši painiava ir jie neišsiaiškins, kad esu gyvas, negalėsiu gauti jokių medicininių paslaugų".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.