aA
Ketvirtadienį vakare Šiaulių rajone, kelio Šiauliai – Gruzdžiai – Akmenė 15-ame kilometre, į priešinos krypties eismo juostą dideliu greičiu išvažiavo „Honda Civic“, kuriame buvo trys Akmenės gyventojai. Susidūrus su „Opel Vectra“ visi trys žuvo. Sužaloti „Opel“ buvę žmonės.
Šiaulių rajone avarijoje žuvo trys vyrai, sužalotas pareigūnas ir mergina
© Corbis

Avarija įvyko 18.55 val. Daujočių kaimo ribose. Po nelaimės paaiškėjo, kad automobilis „Honda“ buvo techniškai netvarkingas: ant galinės ašies vasarinės padangos, o priekinės padangos labai nudilusios.

„Honda Civic“ vairavo 50-metis V. Ž. Pasak policijos pareigūnų, jis važiavo viršydamas leistiną greitį, išlėkė į priešingo eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su „Opel Vectra“, vairuojamu blaivaus neuniformuoto ne tarnybos metu Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės mobiliojo būrio patrulio 21 metų R. L. Kartu su pareigūnu važiavo 19-metė G. J.

Žuvo „Honda Civic“ vairuotojas ir kartu važiavę R. V. (g. 1975 m.) bei A. B. (vyr. g. 1966 m.). „Opel“ buvusius žmones išgelbėjo išsiskleidusios saugos pagalvės ir tai, kad abu buvo prisisegę saugos diržais.

Pareigūnas ir mergina paguldyti į ligoninę. Merginai diagnozuotas galvos ir krūtinės
sumušimas bei smegenų sukrėtimas. Policininkui - galvos ir dešinio peties sumušimas, smakro ir dešinio kelio žaizdos, smegenų sukrėtimas.

Pareigūnas ir kartu važiavusi mergina – Akmenės gyventojai. Policininkas po darbo Šiauliuose važiavo namo.

Pasak Šiaulių rajono policijos pareigūnų, kai kurie žuvusieji buvo žinomi Akmenės policijai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.