aA
20-metė šiaulietė Natalja Pankejeva, kurios pasirodymai parduotuvėse nuo 2007-ųjų vasaros apsaugos darbuotojams kėlė nerimą, už vagystes teismo pasiųsta už grotų. Tačiau Šiaulių parduotuvių darbuotojai lengviau atsikvėpti dar negali, nes mergina, vengdama bausmės, pasislėpė nuo teisėsaugos ir yra ieškoma, praneša Šiaulių apskrities policija.
Kosmetikos mėgėja pasislėpė nuo pareigūnų
© Šiaulių aps. VPK

Natalja neabejinga parfumerijai ir kosmetikai. Dėl šių daiktų vagysčių iš parduotuvių ir prasidėjo jos susidūrimai su pareigūnais, vos tik sulaukus pilnametystės. Tiesa, pirmąkart ji 2007 m. rugpjūtį buvo sulaikyta dėl rūbų vagystės iš vienos prekybos ir pramogų centro „Saulės miestas“ parduotuvės. Vėliau ji parduotuvių apsaugos darbuotojams įkliūdavo su parfumerijos ir kosmetikos prekėmis.

„Maximos“, „Norfos“, „Drogo“ apsaugininkai, pamatę šią merginą, iš karto skelbdavo „kovinę parengtį“ ir neatitraukdavo nuo jos akių. N. Pankejeva už vagystes už parduotuvių yra teista jau 8 kartus ir ne kartą už tai bausta dar ir administracine tvarka. Paskutinį kartą ji teismo nuosprendžio išklausė už lapkričio 1 d. įvykdytą vagystę iš Draugystės prospekte esančios „Norfos“ parduotuvės. Mergina prekių pavogė už 419 litų. Apsaugos darbuotojas, stebėdamas N. Pankejevą, matė, kaip ji į parduotuvės krepšį prisikrovė įvairių „Nivea“, „Loreal“ „Gillette“ skutimosi balzamų, tualetinio vandens, želė, o po to šias prekes persidėjo į savo rankinę ir pro parduotuvės kasą praėjo nesumokėjusi.

Teismas merginai skyrė 50 parų arešto. Tačiau, kadangi iki nuosprendžio įsiteisėjimo ji buvo palikta laisvėje, paskyrus nuolatinį registravimąsi policijos įstaigoje, N. Pankejeva nuo pareigūnų pasislėpė. Ji žino, kad jos laukia ne tik 50 parų areštas, bet dar ir 25 parų areštas už tris lapkričio mėnesį padarytas vagystes iš parduotuvių, už kurias jai taikyta administracinė teisena.

Jei žinote šios merginos buvimo vietą ar ją kur nors pamatytumėte, pareigūnai prašo paskambinti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Asmenų paieškos skyriaus darbuotojams telefonu (8 41) 39 73 75 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.