aA
Pasienyje su Baltarusija sulaikytas girtutėlis Šalčininkų rajono gyventojas, šlaistęsis prie sienos linijos ir įžengęs į Baltarusijos teritoriją, praneša VSAT.
© VSAT

Sekmadienį apie 21 val. Varėnos rinktinės Tribonių užkardos pasieniečiai Šalčininkų rajono Kaniukų kaimo ribose per sienos apsaugos sistemą pastebėjo palei sieną einantį asmenį. Apie tai buvo informuoti Baltarusijos pasieniečiai, o į šią vietą nuskubėjo Tribonių užkardos patruliai. Jie sulaikė 37-erių Šalčininkų rajono gyventoją.

Vyras buvo girtutėlis, jis visiškai nesiorientavo aplinkoje. Pasieniečiai išsiaiškino, kad jis buvo žingtelėjęs į Baltarusijos pusę.

Kiek vėliau sulaikytasis papasakojo pasieniečiams pasiklydęs miške, priguldavęs ant žemės, tačiau sušalęs vis ėjęs toliau, kur vedė akys.
Jam buvo nustatytas 3,05 promilių girtumas. Išblaivinimui vyrą pasieniečiai uždarė į Tribonių užkardos sulaikymo kamerą.

Pirmadienį ryte VSAT pareigūnai apklausinėjo prablaivėjusį šalčininkietį.

Tai jau ne pirmas girtutėlis Šalčininkų rajono gyventojas, pastaruoju metu pasienyje įkliuvęs pasieniečiams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.