aA
Vokietijos laikraštis "Bild" organizuoja vokiečiams nemokamą skrydį į Italijos Riminio kurortą, nes nori įrodyti, kad italų ministras klydo teigdamas, jog vokiečiai yra triukšmingi ir arogantiški "hypernacionalistai".
Keleiviai lėktuve
Keleiviai lėktuve
"Bild" pademonstruos, kokie iš tikrųjų draugiški, linksmi ir malonūs vokiečių atostogautojai", - rašė dienraštis, kuris tęsia kampaniją prieš italų Pramonės ministerijos pasekretoriaus Stefano Stefani (Stefano Stefanio) komentarus, dėl kurių kancleris Gerhardas Schroederis (Gerhardas Šrėderis) atšaukė savo atostogas Italijoje.

Ketvirtadienį "Bild" prie Italijos ambasados Berlyne surengė "paplūdimio demonstraciją" su nuogas krūtis demonstravusiomis manekenėmis ant šezlongų. Jos turėjo įrodyti, kokie "gražūs, seksualūs ir žavūs" yra vokiečiai.

Už turizmą atsakingas S.Stefani praėjusią savaitę dešiniosios pakraipos laikraščiui sakė, kad vokiečiai nuo mažumės "išmokyti jaustis padėties, kad ir kokia ji būtų, viešpačiais". Jis taip pat sakė, kad vokiečiams reiktų pasitikrinti intelektą ir kad jie "triukšmingai užplūsta" Italijos paplūdimius.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.