aA
Uostamiesčio ligoninėje gydomas klofelinu apsinuodijęs vyriškis. Įtariama, kad šių medikamentų į jo gėrimą įmaišė kartu besilinksminusios nepažįstamos merginos.

viskis
viskis
Trečiadienio vakarą į Klaipėdos ligoninės reanimacijos skyrių buvo atvežtas Jūrininkų prospekto gyventojas. Vyriškio būklė buvo sunki, jam diagnozuotas apsinuodijimas alkoholiu ir klofelinu.

Atsibudęs vyriškis papasakojo, kad savo namuose kartu su nepažįstamomis merginomis svaiginosi alkoholiniais gėrimais ir staiga užmigo, o atsipeikėjo tik ligoninėje. Policijos atstovas Eltai sakė, jog kol kas neturima daugiau duomenų apie šį incidentą, tačiau gali būti, jog šis klaipėdietis medikamentais buvo apsvaigintas siekiant apiplėšti.

Tai ne pirmas kartas uostamiestyje, kai savo aukas atsitiktinės pažįstamos išgertuvių metu apsvaigina klofelinu, o vėliau apvagia. Dažnai taip nukenčia ir patiklūs tolimųjų reisų vairuotojai bei lengvų pažinčių trokštantys vieniši užsieniečiai.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.