aA
Vilniuje savaitgalį nuo vagių nukentėjo penki užsienio piliečiai. Į Aušros vartų gatvėje įsikūrusius Vilniaus arkivyskupijos kurijos svečių namus savaitgalį įsisukę ilgapirščiai apvogė čia viešėjusį Belgijos pilietį ir du Didžiosios Britanijos piliečius.
Vagis
Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, šeštadienį iš brito 44-erių metų A.E. rankinės neaiškiomis aplinkybėmis dingo mobiliojo ryšio telefonas ir 70 eurų (maždaug 242 litų). Sekmadienį buvo apvogtas 50-metis britas C.H. - vagys iš jo striukės kišenės ištraukė mobiliojo ryšio telefoną. Belgijos pilietis - 50-metis V.B.P. - tą pat dieną policijai pranešė, kad iš jo rankinės dingo 220 JAV dolerių (maždaug 658 litų).

Vilniaus autobusų stotyje vagys sekmadienį iškraustė Lenkijos piliečio Z.W. kišenes. 53-ejų metų vyras neteko piniginės, kurioje buvo vairuotojo pažymėjimas, automobilio registracijos liudijimas, banko mokėjimo kortelės, 800 Lenkijos zlotų ir 600 eurų. Nuostolį užsienietis įvertino 3 tūkst. 180 litų.

Penktadienį į sotinės policiją kreipėsi 25-erių metų Kanados pilietis G. N. Jaunuolis teigė, kad iš Didlaukio gatvėje esančio viešbučio, kuriame jis buvo apsistojęs, išlaužus kambario duris, pavogta 250 Kanados dolerių (maždaug 560 litų).

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.