aA
Investicijų grupės "Renessans Kapital" stebėtojų tarybos vadovas, buvęs Rusijos vicepremjeras ir Valstybės Dūmos deputatas Aleksandras Šochinas trečiadienio rytą pateko į kelių transporto įvykį, per kurį vienas žmogus žuvo, pranešė Maskvos valstybinės saugaus kelių eismo inspekcijos spaudos tarnyba.
Aleksandras Šochinas
Aleksandras Šochinas
Automobilis "Mercedes-430", priklausantis A.Šochinui ir vairuojamas jo vairuotojo, Leningrado plento 19-ajame kilometre susidūrė su išvažiavusiu į priešpriešinę juostą ir mėginančiu apsisukti automobiliu "Renault". Iš "Renault iškrito mergina, kurią partrenkė priešpriešine juosta važiavęs automobilis.

Kelių inspektorių duomenimis, per avariją daugiau niekas nenukentėjo. Aiškinamasi, kas buvo avarijos kaltininkas. Automobilis "Renault" priklauso milicijos darbuotojui.

A.Šochinas yra vienas Rusijos pramoninkų ir verslininkų sąjungos, vienijančios įtakingiausius šalies verslininkus, lyderių.

Naujienų agentūra "Interfax", remdamasi paties A.Šochino žodžiais, pranešė, kad verslininkas su žmona vyko atostogauti, kai į priešpriešinę juostą išvažiavo užsieninis automobilis, ir dėl to įvyko susidūrimas.

Valstybinės saugaus kelių eismo inspekcijos spaudos tarnyba teigė, kad, remiantis surašytu pirminiu dokumentu, abu susidūrę automobiliai važiavo ta pačia kryptimi, bet negalėjo pateikti išsamesnių duomenų.

A.Šochino priimamojo darbuotoja pranešė agentūrai "Reuters" telefonu, kad "Renessans Kapital" vadovaus jaučiasi gerai, bet negalėjo pasakyti, kur A.Šochinas yra dabar.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.