aA
Šį sekmadienį baigsis dviejų savaičių interneto aukcionas, kuriame internautės gali pasiūlyti kainą už nekaltybę. “Mero” slapyvardžiu pasivadinęs vaikinas aukciono tinklalapyje pageidauja sulaukti tik merginų pasiūlymų.
“Meras” sutiko atsakyti į keletą www.DELFI.lt klausimų. Kauno technologijos universiteto antrakursis teigė “tokiu padykusiu” tapęs neseniai, nors tėvai jį auklėjo “padoriai”.

Vaikinas teigė, jog idėja aukcione pasiūlyti savo nekaltybę jam kilo pirmadienio rytą žvilgtelėjus pro langą. “Dvejojau, kad galiu būti ne pirmas, tačiau nusprendžiau surizikuoti”, – elektroniniu paštu rašė “Meras”.

Savo nekaltybę parduodantis vaikinas sakė nesitikėjęs, jog kaina viršys 25 litus, tačiau šio straipsnio rašymo metu ji jau siekė 33,33 lito. “Meras” teigė nežinąs, kur dės gautus pinigus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.