aA
Generalinis prokuroras Algimantas Valantinas ketvirtadienį lankėsi pas Seimo pirmininką Arūną Valinską. Apie šį susitikimą nebuvo pranešta viešai. Parlamento vadovo teigimu, A.Valantinas pas jį lankėsi savo iniciatyva.
Seime - mįslingas A.Valantino ir A.Valinsko susitikimas
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)
"Tai buvo darbinis susitikimas, nenumatytas darbotvarkėje ir nekomentuotinas spaudai. Todėl to ir nedarysiu", - ketvirtadienį BNS sakė A.Valinskas.

Seimo pirmininkas mįslingai dėstė, kad prokuroro vizito tikslas kol kas yra neviešas, tačiau netrukus apie jį gali būti paskelbta ir visuomenei.

A.Valinskas paneigė, kad generalinis prokuroras jam pateikė informaciją apie ikiteisminį tyrimą, kuriame įtarimai pateikti A.Valinsko vadovaujamos Tautos prisikėlimo partijos deleguotam Panevėžio apskrities viršininko pavaduotojui Vidui Balakauskui.

"Nieko bendro su Panevėžio įvykiais", - sakė parlamento vadovas.

Generalinis prokuroras taip pat nenorėjo atskleisti savo apsilankymo Seime tikslo. "Artimiausia ateitis parodys, dėl ko aš buvau pas Seimo pirmininką", - ketvirtadienį BNS sakė A.Valantinas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.