aA
Trečiadienį Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnai akcijos metu „Jaunimas”, patikrinę jaunimo susibūrimo vietas prie Baltojo tilto, „Forum palace“ ir buvusių Koncertų ir sporto rūmų, sulaikė 20 viešai girtaujančių asmenų. Trys iš jų buvo nepilnamečiai.
Policija „valė” Vilnių nuo girtaujančio jaunimo
© Corbis/Scanpix
Visiems pradėta administracinė teisena dėl alkoholinių gėrimų ir kitų svaigalų vartojimo viešoje vietoje. Jiems gresia įspėjimas arba baudą nuo trisdešimties iki penkiasdešimties litų.

Kaip praneša Vilniaus policija, įtariant neteisėtu narkotinių medžiagų disponavimu bei vartojimu sulaikyti 3 asmenys, pas juos rasta ir paimta narkotinė medžiaga -kanapės ir jų dalys. Už tai jiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų

Alkoholio bei ir narkotinių medžiagų vartojimas viešumoje jau seniai kelia pagrįstą nerimą, todėl tokie nevieši patikrinimai bus nuolat organizuojami ir ateityje, teigia policija.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.