aA
Dviem Vyraisybės kanceliarijos pareigūnams skirtos tarnybinės nuobaudos už laiku nepateiktą Lietuvos įvaizdžio formavimo strategiją, praneša Vyriausybės spaudos tarnyba.
Vyriausybės kanceliarijos pareigūnams – papeikimas dėl Lietuvos įvaizdžio formavimo strategijos vilkinimo
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Vyriausybės kanclerio sudaryta komisija ištirti galimą tarnybinį nusižengimą, rengiant Lietuvos įvaizdžio formavimo strategiją, nustatė, kad Vyriausybės komunikacijos departamento direktorius Laurynas Bučalis, būdamas atsakingas už Lietuvos įvaizdžio strategijos kūrimą bei su tuo susijusių klausimų sprendimą, nesiėmė visų reikiamų veiksmų, kad strategijos projektas būtų laiku pateiktas Vyriausybei tvirtinti, taip pat inicijavo Lietuvos pristatymo pasaulyje strateginio marketingo koncepcijos kūrimą, dėl ko buvo atidėtas Lietuvos įvaizdžio formavimo strategijos projekto pateikimas Vyriausybei.

Lietuvos pristatymo pasaulyje strateginio marketingo koncepcija, kurios pagrindu turėjo būti patobulinta Lietuvos įvaizdžio formavimo strategija, buvo parengta, nors oficialios kritikos dėl galimų trūkumų Lietuvos įvaizdžio formavimo strategijos projektui nebuvo.

Nustatyta, kad nebuvo tinkamai atliekama sutarčių dėl Lietuvos pristatymo pasaulyje strateginio marketingo koncepcijos rengimo ir Lietuvos įvaizdžio knygos sukūrimo bei išleidimo vykdymo kontrolė. Atsižvelgiant į komisijos išvadas, L. Bučaliui paskirta tarnybinė nuobauda papeikimas, informuoja Vyriausybės spaudos tarnyba.

Tarnybinė nuobauda pastaba taip pat paskirta Vyriausybės komunikacijos departamento Komunikacijos koordinavimo skyriaus vedėjui Šarūnui Sakalauskui, už netinkamą sutarties dėl Lietuvos įvaizdžio knygos rengimo terminų vykdymo kontrolę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.