aA
Trečiadienio vakarą Vilniuje, S.Nėries gatvėje, prie prekybos centro „Big“ ir gyvenamųjų namų kvartalo „Perkūnkiemis“ kilus gaisrui gyvenamajame name žuvo du benamiai. Gaisras mediniame name kilo apie 19 val. Nors netrukus į gaisravietę atvyko ugniagesiai, tačiau senas namas supleškėjo beveik visas.
Vilniuje mediniame name sudegė 2 žmonės
© DELFI (D.Sinkevičiaus nuotr.)
Name gyvenę asmenys neabejoja, kad namas buvo padegtas.

Įvykio vietoje rasti stipriai apdegę dviejų žmonių kūnai. Pirmasis lavonas rastas 20.30 val., kitas - po pusvalandžio.

„Mums ne kartą viena kaimynė grasino, kad mus padegs arba nužudys, kadangi kol kas esame gyvi, tuomet buvo padegtas namas“, - sakė save „bomžu“ laikantis vyriškis. Neblaivus vyriškis tvirtino, kad gaisro metu name buvo du asmenys, jie neturi artimųjų.

„Tik išėjau į „Maximą“, gal užtruko 15 minučių, ir jau man skambina draugai, sako, namas dega“, - kalbėjo vyriškis.

Jis įsitikinęs, kad namas buvo padegtas – ugnis įsiplieskė ne tik name, bet ir prie jo buvusiuose nedideliuose pastatuose. Name nebuvo elektros, o maistą čia gyvenantys gaminosi lauko virtuvėlėje.

Gaisro priežastis aiškinasi ugniagesiai. Kol gaisras dar nebuvo užgesintas, jie negalėjo pasakyti, ar iš tikrųjų name galėjo sudegti du žmonės.

Gaisro akimirkos – ir DELFI skaitytojo Povilo atsiųstose nuotraukose.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.