aA
40-metei britei, suviliojusiai 12-metį savo sūnaus draugą ir pasimylėjusiai su juo daugiau kaip 40 kartų, gresia kalėjimas. Anne Timmins 2 metus trukusį romaną su nepilnamečiu užmezgė jos 13-mečiui sūnui pastarąjį parsivedus namo arbatos.
Moteris su berniuku užsiimdavo oraliniu seksu arba mylėdavosi lovoj vyrui Ray’jui išvažiavus į komandiruotę. Moksleivis policijos pareigūnams teigė, jog Timmins prašydavo jo užsiimti įvairiu seksu.

Timmins, nepilną darbo dieną dirbusi parduotuvėje, buvo areštuota, kai moksleivis, kuriam dabar jau 15 metų, papasakojo apie slaptą romaną savo tetai. 3 vaikų motina prisipažino turėjusi lytinių santykių su nepilnamečiu.

Timmins vyras paliko ją po 17 vedybinio gyvenimo metų. Jis įtarė, kad žmona gali būti užmezgusi naują romaną, po to, kai ji liovėsi su juo mylėjusis. Savo draugams vyriškis prisipažino norėjęs pasamdyti detektyvą, kuris padėtų atskleisti, kas yra tas “kitas vyras”.

Prokuroras Markas Paulas teigė: "Per kelis pastaruosius metus jie mylėjosi 40 kartų ir nenaudojo jokių kontraceptinių priemonių. Vienu metu Timmins susirūpino, jog galbūt pastojo, ir prisipažino apie tai savo jaunajam meilužiui."

"Sausio mėnesį areštuota Timmins prisipažino apie savo santykius. Ji teigė suvokusi, jog tai, ką darė, buvo blogai, tačiau nesugebėjo savęs sustabdyti," pridūrė Paulas.

Beje, net ir po arešto moteris nesiliovė palaikiusi santykių su savo "meilužiu". Jie apsikeisdavo intymiomis žinutėmis savo mobiliaisiais telefonais. Be to, savo draugams moteris prisipažino norinti jį vesti. Teismo nuosprendis Timmins byloje bus paskelbtas kovo mėnesį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.