aA
24 metų jonaviškė šeštadienio popietę dar ilgai prisimins kaip dieną, paženklintą baimės ženklu.Kaip praneša Jonavos rajono policija, šeštadienį į pareigūnus kreipėsi mergina, kuri pranešė, kad apie 12 val. 20 min. prie parduotuvės „Norfa“ Žeimių gatvėje nepažįstamas vyriškis įsėdo į jos automobilį „BMW“ ir, grasindamas peiliu, liepė važinėti po Jonavos rajoną.
Apie 16 val. 30 min. užpuolikas ją paleido Jonavos r. esančiame miške ir nuvažiavo. Taip pat iš nukentėjusios atėmė 50 litų ir mobilaus ryšio telefoną.

Apie 18 val. Jonavos rajono policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Patrulių būrio pareigūnai automobilį pastebėjo prie vaistinės „Litfarma“ Žeimių gatvėje. sulaikyti trys juo važiavę asmenys: 39 metų moteris, 48 metų vyras ir 24 metų jaunuolis. Pas abu vyrus rasta narkotikų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.