aA
Zarasų rajono Jakiškių kaime sekmadienio išgertuvių metu žiauriai nužudyta 28 metų zarasiškė Ela Julaševa. Moteris buvo sumušta, jos galvoje ir kūne pareigūnai aptiko daugybę kirstinių žaizdų. Apie įvykį vietos policijai pranešta maždaug 22 val.
Vodka
Tą patį vakarą pareigūnai sodyboje sulaikė keturis įtariamuosius: kartu su E. Julaševa girtavusį namo šeimininką B. R. (g. 1959 m.), jo kaimyną S. G. (g. 1975 m.) ir dvi moteris, abiejų vyriškių drauges - R. P. (g. 1976 m.) bei S. Č. (g. 1971 m.). Sulaikytieji uždaryti į areštinę.

Zarasų rajono apylinkės prokuratūroje dėl tyčinio nužudymo iškelta baudžiamoji byla. Tikslią moters mirties priežastį nustatinėja teismo medicinos ekspertai.

Kaip Eltai sakė vyriausioji prokurorė Rėda Rimeikienė, nusikaltimo motyvai kol kas neaiškūs, sunku atkurti ir vientisą įvykių vaizdą, kadangi visi įtariamieji sekmadienio vakarą buvo visiškai girti.

Prokurorės teigimu, minėtoje sodyboje buvo dažnai girtaujama, visi incidento dalyviai apibūdinami kaip asocialūs asmenys. Nužudytoji E. Julaševa taip pat niekur nedirbo, anksčiau buvo teista.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.