aA
Savaitgalį Vilniuje rasti trys lavonai, iš kurių vienas, kaip įtariama, žiaurių muštynių auka. Užvakar apie 15 valandą ėvalgų gatvėje esančioje elektros skydinėje rastas 43 metų J.B. lavonas.
Elektros skydinė
Elektros skydinė
© "Lietuvos žinios"
Ant žemės gulintį elektros srovės nutrenktą vyriškį išplėštoje skydinėje aptiko praeivis. Manoma, kad J.B. ketino pavogti 10 kilovatų galingumo pastotės aliuminio laidus. Sukant varžtus jį nutrenkė aukštos įtampos elektros srovė. Ant žemės, šalia lavono, mėtėsi keli atsukti varžtai.

Naujosios Vilnios gyventojai tos pačios dienos vakarą, apie 22.30 valandą, policijai pranešė, kad J.Kojelavičiaus gatvėje, prie 87 namo, aptiko vyro lavoną. Į įvykio vietą atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai konstatavo, kad maždaug 30 metų vyriškis (tapatybė dar nenustatyta) mirė žiauriai sumuštas.

Kiek tolėliau nuo lavono pareigūnai aptiko dar vieną kraujo klaną. Aplinkinių namų gyventojai teigė jokių muštynių garsų negirdėję ir iš matymo atpažino nužudytąjį. Vyriškio nužudymo aplinkybės tiriamos. Tiksli mirties priežastis paaiškės po ekspertizės.

Kovo 7-osios vakarą sostinės Ukmergės gatvėje savo bute rastas 68 metų A.Šato lavonas. Senyvo amžiaus žmogus mirė nuo stipraus galvos sumušimo. Iš pradžių manyta, kad senukas nužudytas, tačiau jo buto durys buvo užrakintos iš vidaus.

Vėliau paaiškėjo, kad Šatas galvą susitrenkė griūdamas iš invalido vežimėlio. ėmogus nemirė iš karto. Pareigūnai invalido vežimėlį ir kraujo aptiko kambaryje, o negyvėlį - virtuvėje.

Plačiau apie tai skaitykite "Lietuvos žiniose"