aA
Todėl V. Šustauskas kreipėsi į minėtas teisėsaugos institucijas, reikalaudamas iškelti baudžiamąją bylą A. Stasiškiui ir D. Katkui "dėl sąmoningų, per žiniasklaidą viešai paskleistų šmeižikiškų prasimanymų".

VSD vadovas yra prašomas ištirti ir paskelbti, ar tikrai V. Šustauskas tarnauja kokioms nors užsienio specialiosiomis tarnyboms, vykdo jų nurodymus bei yra jų finansuojamas.

LLS lyderis taip pat reikalauja nutraukti jo sąjungos šmeižimą, bandant įtikinti, kad ji - ekstremistinė, o jei į šį prašymą nebus reaguota, ketina kreiptis į visuomenę ir surengti protesto akcijas prie Generalinės prokuratūros bei VSD.

"Jau beveik dešimtmetį apie LLS ir mane, jos pirmininką, skleidžiamos įvairios paskalos. Ypatingu išradingumu pasižymi profesorius Vytautas Landsbergis ir jo ištikimieji parankiniai, tačiau ir jų protiniai sugebėjimai leidžia naudoti tik senus kegėbistinius metodus - šmeižti, nepateikiant jokių įrodymų", rašoma V. Šustausko pareiškime.

Sausį V. Šustauskas grasinimais ir alternatyvia "Ubagų švente" sužlugdė antrąkart Vilniuje turėjusį vykti labdaringą Vienos balių, kuris buvo atšauktas jo išvakarėse.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.