aA
Klausimas

Laba diena,

Turiu problemą. Gyvenu su nuostabiu vyru, bet labai dažnai jaučiuosi nesanti svarbi, ne tokia svarbi, kokia norėčiau būti. Manau, kad tai mano problema, nes vyras tikrai dėmesingas ir labai stengiasi.

Jis turėjo kitą šeimą, kol kas gyvenam toli nuo jo artimųjų ir aš jų beveik nepažįstu, jaučiuosi esanti ne visai šeimos dalis.

Kartais atrodo, kad giminės kur kas svarbesni už mane, tada pradedu dėl to graužtis, verkt. Nors pati giliai širdy žinau, kad esu jam svarbi, jis dažnai tai kartoja.

Gal galėtumėt patart, ką daryt su savimi, kad nustočiau graužtis ir reikalaut per didelio dėmesio?

Su pagarba
Laura 25m.

Atsakymas

Gerbiama Laura,

Jums tikriausiai trūksta pakankamai aukšto savęs vertinimo. Šis dalykas ateina pats, jo iš tikrųjų neatneš joks kitas žmogus. Kada ir kaip ateina šis vertinimas - nežinia. Galbūt jums padėtų ilgalaikė psichoterapinė grupė arba bent metų ilgumo individuali psichoterapija - kreipkitės pagal galimybes.

Iki.
Olegas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.