aA
Klausimas

Sveiki,

Norėčiau pasiteirauti, kaip reikėtų nėščiai moteriai prižiūrėti veido odą ir kūną. Ar galima ir toliau daryti kojų depiliaciją (ją atlieku su depiliatoriumi). Lyg didelių problemų ir nėra, tik išskyrus beria odą smakro srityje.

Dėkoju

Atsakymas

Miela skaitytoja,

šiaip nėščioms nerekomenduojamos jokios priemonės, kurios sukelia skausmą, tai neigiamai veikia vaisių. Geriau skuskitės, tik po to dezinfekuokite, pvz.: labai puikiai tinka Clear Face valomasis vanduo (čia mano asmeniniai bandymai su klientėmis, bet šis produktas tikrai puikiai nuima odos dirglumą, nes jo sudėtyje yra šilko proteinų, pantenolio, alantoino, labai stipriai antibakterinių medžiagų, kurios užkerta kelią infekcijoms plisti bei atsirasti spuogeliams). Tą patį produktą galite naudoti ir smakro sričiai, tik po to naudokite spec. kremą su arbatmedžio aliejumi (KLERADERM odos riebumą reguliuojantis (šiaip gryno arbatmedžio aliejaus naudoti nėščioms negalima, bet į šį kremą įeina labai nedidelis procentas)). Jeigu esate vilnietė - atvažiuokite pas mus į ofisą, duosiu mėginėlių pabandymui. Tel.: 215 34 17.

Manau, kad bėrimas yra dėl hormoninių pokyčių, vis tiek lengviau būtų rekomenduoti matant. Šiaip veido priežiūrai reikėtų naudoti tuos pačius produktus, kaip ir anksčiau, tik nenaudoti jokių eterinių aliejų ar smarkiai parfumuotų produktų.

Kūną reikėtų tepti drėkinančiu pieneliu, nuo 4-5 mėn. reikėtų pradėti naudoti spec. produktus nuo strijų - jais teptis ryte ir vakare - sėdmenis, šlaunis, pilvą, krūtinę ir šitaip iki galo nėštumo ir dar 4 mėn. po to.

Sėkmės, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.