aA
Klausimas

Laba diena,

Man 37 metai. Iki šiol dažniausiai naudojau lietuviškus kremus – Margarita, Rasa. (Mano oda sausa). Neseniai pradėjau naudoti Avon drėkinamąjį kremą ir Eva nature kremą nuo raukšlių. Be to, kartais veidą porai valandų užtepu ricinos aliejumi (girdėjau, kad tai veiksminga priemonė nuo raukšlių). O problema po mano eksperimentų tokia: nusiprausus veidą (prausiu su Sebamed muilu) ir užtepus kremą, pradeda skaudėti odą, ji parausta, po kiek laiko atsiranda tempimo jausmas ir visą dieną atrodo, kad odą peršti. Ką daryti?

Ačiū, Angelė.

Atsakymas

Miela Angele,

Nustokite naudoti kremus, nes pastoviai dirginant galite iššaukti stiprią alerginę reakciją. Matyt, netinka kažkoks kremo komponentas. Taip pat nenaudokite Sebamed muilo, nes jis labiau skirtas mišriai, riebiai odai. Jeigu labiau mėgstate prausimosi priemones, naudokite Sebamed Exclusiv prausiamąją emulsiją, kuri yra labai švelni ir nesausina odos, tinka alergiškai bei su įvairiom problemom odai. Po to galite tepti Sebamed Exclusiv drėkinamąjį kremą (jį galima naudoti ryte ir vakare), nakčiai Exclusiv naktinį kremą (šį produktą naudokite tik nakčiai, nes jis labai riebus) Jeigu esate vilnietė, atvažiuokite į mūsų ofisą, duosiu Jums mėginėlių pagal odos tipą, jei gyvenat ne Vilniuje, paskambinkite tel.: (8-5) 215 34 17.

Iki, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.