aA
Vilniaus rajone užpuolikų smarkiai sumuštas verslininkas prarado daugiau nei 400 į Rusiją vežtų mobiliojo ryšio telefonų.
Mobile phones
Antradienį į policiją dėl plėšimo kreipėsi Vilniaus rajono gyventojas Jurijus Š. 44-erių metų vyriškis pranešė, kad pirmadienį vakare Lavoriškių kaime, netoli Baltarusijos sienos, jį užpuolė ir sumušė grupė asmenų.

Anot nukentėjusiojo, po smūgių į galvą jis prarado sąmonę, o atsipeikėjęs pasigedo automobilio "Mitsubishi Galant", kuriame buvo 406 Lenkijos bendrovei "Juktola" priklausantys mobiliojo ryšio telefonai su krovikliais.

Pasak Jurijaus Š., telefonus jis buvo įsigijęs Lenkijoje ir ketino per Baltarusiją juos vežti į Rusiją ir ten parduoti.

Kaip sakė įvykį tiriantys pareigūnai, vyriškis įvykio aplinkybes dėsto labai miglotai. Teisėsaugininkai teigė įtarią, kas užpuolimo metu jis buvo neblaivus.

Nukentėjusysis dėl žandikaulio lūžio ir galvos sumušimų paguldytas į ligoninę. Pagrobtasis 1994 metais pagamintas automobilis antradienį surastas Adomaičių kaime, Vilniaus rajone. Telefonų mašinoje nebebuvo. Nuostolis įvertintas 30 tūkst. litų.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.