aA
Vokietijos policija ieško cirko direktoriaus, kuris pabėgo su viena cirko dramble. Dramblė vardu Kenia kartu su kitais gyvūnais žiemojo Goritzo mieste rytų Vokietijoje. „BBC News“ praneša, jog savaitė paieškų nedavė jokių rezultatų.
Drambliai
Cirko direktorius, kurio pavardė neskelbiama, žengė tokį desperatišką žingsnį, kai valdžia atėmė iš jo licenziją drambliams laikyti, apkaltinusi žiauriu elgesiu su gyvūnais.

Policija mano, kad cirko direktorius gali augintinę vežtis sunkvežimyje arba slėpti kokioje nors didesnėje arklidėje. Nors buvo liepta Kenios niekur nevežioti, kol ji neatsigaus nuo depresijos, direktorius ryžosi jai surengti pabėgimą.

Kenia liūdi, nes jos draugė Rani neseniai susilaužė užpakalinę koją ir buvo užmigdyta. Operacija negelbėjo – Rani kentėjo skausmą galūnėje ir veterinarams teko suleisti vaistų. Visa tai vyko Kenios akivaizdoje, tad po to ji puolė į depresiją.

Policija kartoja, kad dramblės paieškos – ne toks paprastas reikalas, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Tačiau jie pripažįsta, kad nesugebėjimas rasti milžinišką gyvūną nedviprasmiškai liudija apie „puikius“ detektyvinius gabumus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.