aA
Vilniaus rajono policija vaikėsi nepilnametį vairuotoją, praneša LNK „Žinios". Pasak policininkų, persekiojant bėglį, automobilio greitis siekė 180–190 kilometrų per valandą. Kelissyk policininkams teko atsilikti, kad būtų išvengta avarijos.
Policija
Policija
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Bėglys vos netaranavo ta pačia kryptimi važiuojančios mašinos. Viename kaime, sukdamas į žvyrkelį, automobilis pavojingai pralėkė pro moterį su vaiku. Gaudynės tęsėsi žvyrkeliu, paskui miško keliu. Ten mašina išvažiavo į priešingą eismo juostą. Posūkyje vairuotojas nesuvaldė automobilio ir apsisuko, tada spruko ir už kelių šimtų metrų atsidūrė griovyje.

Policija sulaikė septyniolikmetį vairuotoją be vairuotojo pažymėjimo. Kartu automobilyje buvo ir penkiolikmetis brolis. Vairuotojas aiškino bėgęs, nes bijojo policijos. Jis ne tik neturėjo vairuotojo pažymėjimo, bet ir privalomojo draudimo bei techninės apžiūros talono. Paauglys tikino automobilį nusipirkęs už 1000 litų. Ant automobilio buvo uždėti kitos mašinos numeriai.

Už pažeidimus jaunuoliui teks stoti prieš teismą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.