aA
Italijos ministrui pirmininkui nepakanka valdyti šalį ir žiniasklaidos imperiją, Silvio Berlusconis nusprendė įveikti dar vieną iššūkį – jis įrašys meilės dainų albumą.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi
© Sipa Press/Scanpix
S. Berlusconis įrašinėja meilės dainų diską kartu su dainininku iš Neapolio, praneša Italijos dienraštis „La Republica“.

Dainininkas Mariano Apicella laikraščiui pasakojo: „Mes daug dirbame. Norėčiau, kad šis diskas būtų išleistas gruodį, tačiau nebus paprasta, žinant, kiek daug ministras turi įsipareigojimų.“

Tai nėra pirmasis S. Berlusconio bandymas kurti muziką. 2003 m. jis su M. Apicella išleido Neapolio meilės dainų albumą.

Tačiau įrašant šį albumą, kuris vadinosi „Meglio Una Canzone“ arba „Geriau su daina“, S. Berlusconis nedainavo.

M. Apicella teigia, kad naujame albume bus 14 dainų, o S. Berlusconis rašys žodžius joms ir dainuos.

Jo teigimu, albumas bus apie meilę ir neturės nieko bendro su politika.

S. Berlusconio spaudos atstovai nekomentavo informacijos apie albumą, tačiau 71-erių metų ministras dažnai sakė, kad naktimis mėgsta kurti neapolietiškas meilės dainas.

Būdamas jaunas, prieš tapdamas žiniasklaidos magnatu ir vėliau politiku, S. Berlusconis dainuodavo kruiziniame laive.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.