aA
Ketvirtadienį iš Graikijos į Didžiąją Britaniją skridęs lėktuvas dėl dviejų girtų lėktuve siautėjusių Didžiosios Britanijos piliečių turėjo priverstinai nusileisti Vokietijoje, praneša AP. Skrydžio metu viena iš girtų moterų trenkė stiuardesei degtinės buteliu ir bandė atidaryti tuo metu 10 tūkst. metrų aukštyje virš Austrijos skrendančio orlaivio duris.
Lėktuvas
Lėktuvas
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Policijos atstovai neatskleidžia dviejų 26 ir 27 metų lėktuve siautėjusių Didžiosios Britanijos piliečių tapatybių. Pasak policijos pareigūnų, 26 metų moteriai gali būti pateikti kaltinimai dėl smurtavimo ir oro eismo sutrikdymo. Abi moterys po apklausos paleistos.

Pasak teisėsaugos atstovų, į Didžiąją Britaniją skridusios merginos pradėjo siautėti tuomet, kai stiuardesė atsisakė joms duoti daugiau alkoholinių gėrimų, nes jos buvo akivaizdžiai apsvaigusios nuo alkoholio. Tuomet 26 metų mergina užsimojo prieš stiuardesę degtinės buteliu, o vėliau bandė atidaryti duris.

„Matyt 26 metų moteris norėjo įkvėpti gryno oro“, – rašoma išplatintame pranešime spaudai.

Lėktuvui nusileidus Frankfurte, policijos pareigūnai sulaikė orlaivyje siautėjusias moteris, kurios, kaip parodė alkotesteris, buvo girtos.

Priverstinai Frankfurte nutūpęs lėktuvas po valandos tęsė savo kelionę į Didžiąją Britaniją.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.