aA
Vilniuje, maždaug 16 val. 50 min., užsiliepsnojo statomas prekybos centras "Panorama", įsikūręs Žvėryno mikrorajone. Gaisrą gesino keturi ugniagesių automobiliai, budi greitoji pagalba.
ugnis, liepsna, gaisras, karštis
© Corbis
Uždarytas eismas dalimi Saltoniškių gatvės.

Tuo tarpu pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad T.Narbuto g. 9 naujai statomame prekybos centre „Panorama“ stovėjimo aikštelėje dega lengvasis automobilis, o iš stipriai uždūmintų patalpų išvestas nukentėjęs vyras.

Nepatvirtintais duomenimis, ugnis įsiplieskė nuo automobilių stovėjimo aikštelėje sprogusio dujų baliono. Automobilių stovėjimo aikštelė yra pastato apačioje. Ji vis dar paskendusi dūmuose, kaip ir pirmas prekybos centro aukštas.

Prekybos centre dirbantys statybininkai į vidų neleidžiami. Iš viso iš pastato evakuota apie 30 statybininkų.

Trims statybininkams prireikė medikų pagalbos. Jiems nustatytas nervinis šokas.

Sprogimo metu žmonės nesužaloti.

Ugniagesiams pavyko užgesinti gaisro židinį, tačiau jie vis dar budi įvykio vietoje, prie prekybos centro tebestovi ir greitosios pagalbos automobilis.

Darbuotojams leista išsivežti užsiliepsnojusioje stovėjimo aikštelėje paliktus automobilius.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.