aA
“Time Warner Inc.” pristatė naują elektroninių knygų leidybos skyrių, kuris, kompanijos teigimu, visiškai pakeis tai, kaip žmonės skaito 21-ame amžiuje.
Skyrius iPublish.com turėtų pradėti veikti kitų metų pradžioje. Jis turės savo redaktorius bei vadybininkus, kurie parinks išleidžiamas knygas, kaip ir tradicinėse leidyklose.

Atsisiunčiamos knygos kainuos pigiau nei popierinės kietais viršeliais, teigė skyriui vadovausiantis Gregory Voynowas. “Po 500 metų ponas Gutenbergas yra nustumiamas nuo scenos centro, ar jam bent jau suduotas skaudus elektroninis smūgis”, spaudos konferencijoje teigė “Time Warner Trade Publishing” vadovas Laurence Kirshbaumas. Redaktorių skyriaus vadovė Claire Zion paaiškino, kad iPublish.com sudarys trys elementai – “iRead”, “iWrite” ir “iLearn”.

Pirmasis elementas leis skaitytojams parsisiųsti įvairiausių knygų, “iWrite” suteiks galimybę rašytojams pateikti savo darbus įvertinimui, galiausiai “iLearn” bus svetainė rašytojams, kur jie galės išmokti rašymo verslo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.