aA
Elektrėnų savivaldybės taryba kreipėsi į Lietuvos policijos generalinį komisarą, prašydama ištirti, ar Elektrėnų policijos komisariato viršininkas Rimantas Stanevičius tinkamai eina pareigas. Nepasitikėjimą policijos viršininku Elektrėnų politikai pareiškė po vietos kavinių savininkų skundų, pranešė laikraštis „Elektrėnų kronika“.
Policija
Policija
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Verslininkai pasiskundė, kad Elektrėnuose nesaugu vystyti kavinių verslą, o nusikalstamumas šiais metais esą išaugo dvigubai.

Slaptu balsavimu 17 tarybos narių iš 21 dalyvavusio tarybos posėdyje pritarė sprendimui dėl R. Stanevičiaus kreiptis į generalinį policijos komisarą.

Pats komisariato viršininkas DELFI tikino, kad politikų priekaištai jam yra nepagrįsti: Elektrėnuose išaiškinama 41 proc. nusikaltimų, kai visos šalies vidurkis yra 43 proc.

“Vidutinio lygio komisariatas, būna įvykių kaip ir visur. Mums žinomi ir kavinių savininkų skundai, tačiau jie nori, kad prie kiekvienos kavinės būtų po policininką, tuo tarpu patys prisidėti nesiruošia - galėtų samdyti apsaugos bendroves“, - teigė R. Stanevičius.

Elektrėnų savivaldybės taryboje valdančiuosius postus užima socialdemokratų, „Tvarkos ir teisingumo“ bei krikščionių demokratų atstovai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.