aA
Trečiadienį Kauno policijai teko šūviais stabdyti 20-mečio vairuojamą automobilį. Kaip praneša Kauno policija, 19.48 val. Raudondvario pl. automobilis „Subaru Legacy“, stabdomas policijos pareigūnų, nepakluso jų reikalavimui, padidino greitį ir Raudondvario plentu nuvažiavo Raudondvario gyvenvietės link.
Kulka
Vairuotojas vairavo automobilį chuliganiškai, keldamas grėsmę eismo saugumui ir žmonių gyvybei, sudarydamas avarines situacijas, į perspėjimus, kad nepaklusus teisėtam reikalavimui sustoti, bus panaudotas šaunamasis ginklas, nereagavo.

Įvažiavus į Raudondvario sen., kelio atkarpoje, kur nėra gyvenamųjų namų ir pašalinių asmenų, patrulis iš tarnybinio ginklo „Glock -17“ 7 kartus šovė į minėtos transporto priemonės ratus. Peršovus priekinę kairės pusės padangą, automobilis sustojo.

Vairuotojas ir keleivis iššoko iš automobilio ir pradėjo bėgti miško link, tačiau panaudojus fizinę jėgą ir specialiąsias priemones, buvo sulaikyti. piliečiai M.J. (g. 1988) ir G.U. (g. 1988), Jurbarko sen. gyventojai, pristatyti į Kauno r. policijos komisariatą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.