aA
Laikinai einantis Pilietinės demokratijos partijos pirmininko pareigas Algimantas Matulevičius trečiadienį atviru laišku - pareiškimu kreipėsi į partijos tarybą ir narius, pareikšdamas, kad protesduodamas prieš partijoje taikomus dvigubus standartus bei pastaruoju metu vykdomą pilietininkų-Seimo narių politiką, atsisako jam laikinai suteiktų partijos pirmininko igaliojimų.
Algimantas Matulevičius
Algimantas Matulevičius
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)
„Kadangi laikinai pasitraukęs partijos pirmininkas Viktoras Muntianas vėl nori susigrąžinti partijos pirmininko įgaliojimus, tai tegu jis ir susigrąžina. Be to, partijoje pirmu smuiku groja tie žmonės, kurie svarbiais momentais pasielgia ne taip, kaip reikia partijai, bet taip, kaip tinkama socialdemokratams, nežinau, gal jie visą partiją nori pas socialdemokratus nuvesti", - savo pasitraukimo motyvus aiškino Algimantas Matulevičius.
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.