aA
Nuo praėjusių metų spalio 23 d. Šalčininkų r. policijos komisariato pareigūnai ieškojo dviejų dingusių be žinios vyrų - A. A., gim. 1975 m., ir M. J., gim. 1980 m. Šių metų sausio ir vasario mėnesiais apirę jų kūnai rasti miško masyve prie Tribonių k., netoli nuo pagrindinio kelio Šalčininkai – Eišiškės.
Grotos
Grotos
© K.Šatūno nuotr.
Dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas, bendroms Lietuvos kriminalinės policijos biuro ir Šalčininkų rajono policijos pareigūnų pajėgoms pavyko nustatyti ir du šio nusikaltimo padarymu įtariamus asmenis.

Kaip praneša Policijos departamentas, pareigūnai įtaria, kad abu ieškotieji vyrai dingo ir buvo nužudyti tuo pačiu metu.

A.A. palaikus, tvarkydami mišką, surado vietiniai gyventojai. Maždaug už 100 m nuo tos vietos policijos kinologas su šunimi aptiko ir M.J. kaulų bei rūbų fragmentus.

Tyrimas šiuo metu tęsiamas toliau.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.