aA
Du Prienų rajono policijos komisariato Veiverių policijos nuovados viešosios policijos pareigūnai sekmadienio vakarą į tarnybą atėjo įkaušę.
Apie tai, kad 36 metų policininkas Juozas Slavickas ir 20-metis Evaldas Klizas yra neblaivūs, pastebėjo už tarnybą tądien atsakingas Prienų policijos komisariato pareigūnas.

Jis tikrino, ar visi pareigūnai yra savo vietose, ir apie 20 val. 45 min., nuvykęs į Veiverių policijos nuovadą, du uniformuotus viešosios policijos policininkus rado apgirtusius.

Pasak Policijos departamento, E. Klizui buvo nustatytos 1,84 promilės alkoholio, o J. Slavickui - net 2,49 promilės alkoholio.

Nuovadoje tuo metu blaivus buvo tik vienas pareigūnas - policininkas vairuotojas.

Neblaivūs pareigūnai laikinai nušalinti nuo tarnybos iki tarnybinio patikrinimo pabaigos.

Pasak Prienų rajono komisariato atstovės spaudai Dalios Baranauskienės, pernai dėl girtavimo iš tarnybos buvo atleisti 3 komisariato pareigūnai.

E. Klizas VRM sistemoje dirba nuo 1993 metų, Prienų policijoje - nuo 1998 metų. J. Slavickas 1999 metų rugpjūtį baigė Teisės akademiją ir atėjo dirbti į Prienų policiją.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.