aA
Antradienio vakarą Kabulo centre į netoli Afganistano vyriausybės pagrindinių pastatų esantį viešbutį buvo paleista raketa, pranešė pareigūnai. Kol kas apie nukentėjusiuosius nepranešama.
Afganistanas
Afganistanas
Pasak Kabulo saugumo vadovo Basiro Salangi (Basiro Salangio), raketa pataikė į pastatą esantį priešais Afganistano finansų ministeriją ir maždaug už 800 metrų nuo teisingumo ir gynybos ministerijų bei prezidento rūmų.

"Raketa sprogo netoli finansų ministerijos, tačiau žuvusių ar sužeistų nėra", - sakė B.Salangi. Į įvykio vietą atvykusi policija pranešė, kad raketa BM-10 pataikė į nebenaudojamo viešbučio virtuvę ir jos padaryta žala yra minimali.

Pirmadienį keli sprogimai nugriaudėjo rajone, kur gyvena didžioji dalis Kabule patruliuojančių Tarptautinių saugumo pagalbos pajėgų (TSPP) karių. Antradienio sprogimas įvyko praėjus vos kelioms valandoms po Vokietijos užsienio reikalų ministro Joschkos Fischerio (Joškos Fišerio) vizito šalyje.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.