aA
Mick Jagger
Mick Jagger
Juosta, kurioje vaidins Antonio Banderas (Antonijus Banderas), kainuos 24 mln. JAV dolerių (96 mln. litų), ir tai bus pirmasis didelio biudžeto filmas, kurį statys M. Jaggerio kompanija.

Senstantis rokeris neseniai klaidžiojo Kolumbijos sostinės Bogotos gatvėmis, ieškodamas filmavimui tinkamos vietos.

Tačiau kubiečiai mano, kad nei M. Jaggeris, nei amerikiečiai jo kompanijos darbuotojai neapsilankys Che Guevaros tėvynėje Kuboje.

"Amerikos ir Kubos santykiai šiuo metu labai komplikuoti, todėl M. Jaggerio sumanymą statyti filmą apie Che Guevarą mes priimame jautriai", sakė Kubos ambasados ekonominių reikalų ministras Edwardo Minzas (Edvardas Minsas).

"Jei jis nori kurti filmą apie Che Guevarą, jis turi ten nuvykti ir pagyventi. Che Gueveros širdis yra Kuboje, ten gyvena jo šeima ir ten jis gyveno visą savo gyvenimą. Kaip galima statyti filmą, nepažįstant jo šalies?" - klausė E. Minzas.

"Micko Jaggerio kino studija įsikūrusi Amerikoje, todėl galvoju, kad jis net nefilmuos Kuboje", pridūrė ambasados pareigūnas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.