aA
"Džeimso Bondo" žvaigždė Pierce Brosnanas (Pirsas Brosnanas) atidėjo savo vestuves, kurios kitą savaitę turėjo įvykti Belintaberio vienuolyne Airijos Majo grafystėje, nes automobilio avarijoje nukentėjęs jo sūnus dar visiškai nepasveiko.
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
"Jo sūnaus Seano (Šono) sveikata nėra pakankamai gera, kad jis galėtų vykti į Airiją, esančią už šešių valandų kelio. Todėl jie turėjo atidėti vestuves", naujienų agentūrai "Reuters" sakė vienuolyno darbuotojas, nenorėjęs skelbti savo pavardės.

P. Brosnanas, gimęs Airijos mieste Navane, esančiame į šiaurės vakarus nuo Dublino, planavo savo sužadėtinę Keely Shaye-Smith (Keli Šei-Smit) vesti 800 metų senumo vienuolyne. Vestuvių pokylis turėjo vykti netoliese esančioje Ešfordo pilyje.

Praėjusį mėnesį jo 16 metų sūnus buvo sunkiai sužeistas, kai sportinis automobilis, kuriuo važiavo ir keli jo draugai, nuriedėjo nuo nuošalaus kalnų kelio Malibu pakrantėje, Kalifornijoje.

S. Brosnanui per avariją lūžo dubens kaulai, tačiau tikimasi, kad jis visiškai pasveiks.

Seano motina, pirmoji P. Brosnano žmona Cassandra Harris (Kasandra Haris), 1991 metais mirė nuo kiaušidžių vėžio.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.