aA
UAB “Sintagma sistemos” sukūrė programą, skirtą katalogams kompaktiniuose diskuose leisti. “Sintagma sistemų” programa sukurta didžiausios Lietuvoje katalogų leidėjos – kompanijos “Eniro Lietuva” užsakymu ir naudojama “Eniro” projektui dar penkiose valstybėse.
Šiemet naudojant naująją programą kompaktiniuose diskuose išleisti du “Eniro Lietuva” katalogai: “Visa Lietuva” bei Lietuvos eksporto ir importo katalogas. Diskai platinami kartu su tokių pat pavadinimų katalogais.

Kartu su katalogais platinamuose diskuose veikia autonominė sistema, kuri užtikrina paprastą informacijos paieškos būdą, gali veikti keliomis kalbomis, leidžia naudotis iškart kelių šalių duomenų bazėmis. Paieška trunka ne ilgiau kaip 2 sekundes. “Eniro Lietuva” kompaktiniai diskai veikia kompiuteriuose su 486 ir galingesniais procesoriais.

Šiemet, naudojant “Sintagma sistemų” sukurtą programą, išleista 60 tūkst. kompaktinių diskų su katalogais “Visa Lietuva” ir “Lietuvos importas ir eksportas”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.